Förnyelsepolicy

Förnyelse av lån förlänger de villkor som redan fanns för lånet. Förnyelsepolicyn varierar från långivare till långivare. Läs igenom långivarens policy innan du skriver på lånekontraktet. Kostnaden för en förnyelse kan lägga oönskade summor på slutpriset för ditt lån, speciellt om det läggs samman med förseningsavgifter och räntor.

De finansiella produkter som vi erbjuder ska enbart användas för korttidsbehov, inte som långtidslösningar på finansiella problem. Förlängningar accepteras inte automatiskt och långivarna kommer överväga din förlängningsförfrågan baserat på den information du ger och din nuvarande ekonomiska situation.

I de flesta fall, gällande en förlängning av ett lån, måste långivarens avgift för utgångslånet betalas på det angivna utgångsdatumet. Huvuddelen av ditt lån kommer därefter bli uppskjutet till följande inbetalningsdag tillsammans med tilläggsavgifter. Hursomhelst föreslår vi att du betalar av så mycket du kan av ditt ursprungliga lån på det första angivna inbetalningsdatumet för att minska framtida avgifter.