Vill du veta var du kan låna billigt?

Vi jämför lån från mer än 10 olika långivare för att hitta det billigaste lånet för dig!

 • Du sparar tid
 • Du sparar pengar
 • Det kostar ingenting
Det billigaste förslaget
 • Lånebelopp
 • Löptid
 • Återbetalningar
 • Avgifter
 • Eff.ränta
 • Rabatter

Hur fungerar detta?

När du har valt lånebelopp och löptid kommer systemet att jämföra låneförslag av ett flertal utvalda låneföretag automatiskt samt erbjuda dig det billigaste förslaget.

Varför är detta fördelaktigt för mig?

Varje företag som erbjuder snabblån lånar ut pengar till olika avgifter. Några ger lån för en längre avgift, andra till en högre.

Vår hemsida hjälper dig att:

 • Spara från 5 till 20 000 kronor på under 2 minuter
 • Spara tid när du väljer mellan flera olika lånegivarföretag
 • Få möjlighet att välja mellan flera konkurrenskraftiga erbjudanden

Vi lägger inte till några extra avgifter eller provisioner, allt är 100 % GRATIS!

Jag har valt lånesumma och period, vad ska jag göra sedan?

När du har valt lånesumma och period kommer du att få se ett eller flera erbjudanden som överensstämmer med ditt val. Välj vilka av dessa erbjudanden som du vill få, fyll snabbt i ett formulär med ditt namn, din inkomst, ort, telefonnummer samt e-postadress och tryck på knappen "skicka". När du har gjort dessa steg kommer du omedelbart att kunna utnyttja de föreslagna lånen.

Vem kan söka lån?

För att du ska kunna få ett lån på vår hemsida behöver du uppfylla dessa lånevillkor:

 • Du ska vara över 18 år.
 • Du ska vara folkbokförd i Sverige.
 • Du ska klara en sedvanlig kreditprövning.
 • Du ska ha ett personligt bankkonto i en svensk bank.
Vad ska jag göra om jag inte får lånet?

De flesta låneföretagen i vår databas betalar ut lån inom 12-24 timmar. Om du av någon anledning inte uppfyllde kreditföretagets krav, kan du ta nästföljande erbjudande och registrera dig hos ett annat låneföretag.

Samtliga företag som erbjuder snabba lån tillämpar sina egna lånevillkor så om du inte har fått lån från ett låneföretag kan du alltid prova hos ett annat företag.

lån till löptid

De billigaste låneförslagen erbjuds i enlighet med de utvalda lånebeloppet och löptiden. Om du ändrar lånebeloppet och löptiden visas då andra erbjudanden.

 • Erbjudanden
 • Vanliga frågor
*Få - Sätt ett kryss om du vill ta del av detta erbjudande.

Ta del av erbjudandena

Vänligen fyll i det korta formuläret för att kunna ta del av ovanstående erbjudande och för att vi ska kunna ta kontakt med dig om det blir nödvändigt. Det ifyllda formuläret är inte en låneansökan och därför blir du inte förpliktigad till någonting med detta formulär.

När du har fyllt i formuläret, vänligen följ vidare instruktioner. När formuläret är ifyllt, vänligen välj en av lånevarianterna och klicka på "Fortsätt".

Genom att sätta ett kryss bekräftar du att du har läst och accepterat hemsidans villkor.

Vanliga frågor

Vad är den effektiva räntan?

Den effektiva räntan beror på dina förutsättningar, summan och villkoren för lånet. Långivaren kommer bekräfta den effektiva räntan för lånet när det erbjuds till dig och du kan sedan bestämma om du vill fortsätta.

Under hur lång tid ska lånet betalas tillbaka?

Villkoren för lånet kommer att variera beroende på hur mycket långivaren erbjuder dig och hur mycket du har råd att betala tillbaka.

Kan jag betala tillbaka lånet tidigare än planerat?

Vänligen kontakta din långivare för vidare information om att betala tillbaka lånet tidigare.

Kommer det göra någon skillnad i min ansökan vad jag ska göra med lånet?

Nej. Du kan ansöka om lån för vilket ändamål som helst, inklusive lösen av dyra lån, bilar, semestrar, bröllop, skönhetsoperationer, husförbättringar eller av andra anledningar.

Hur får jag mina pengar?

Dina pengar överförs direkt till ditt bankkonto efter att du har signerat ditt låneavtal. Det tar vanligtvis 12-24 timmar efter det att du har signerat avtalet.

Hur kan jag kontakta långivaren?

Efter att vi har tagit emot din ansökan kommer du att få information om var du kan hitta långivarnas kontaktinformation, adresser, telefonnummer och så vidare.

Hur lång tid kommer det ta att få ett beslut?

Det tar normalt ett par timmar, men kan ibland ta 12-24 timmar.

Varför frågar ni efter min personliga information?

Framförallt efterfrågar vi din kontaktinformation i fall vi behöver komma i kontakt med dig. Om du vill veta mer om hur vi använder din information, läs vänligen igenom våra villkor.

 • Sök efter det billigaste lånet
  Lånesökning görs bara inom de mest kända låneföretagen som har fått kundernas förtroende och som uppfyller alla våra krav.
 • Mål är ATT SPARA!
  Kunden vinner där det är stor konkurrens, vi analyserar långivarföretagens prissättning för tjänsterna och hittar sådana låneföretag som erbjuder sina kunder fördelaktiga priser för tjänsterna.
 • Låna pengar ansvarsfullt
  För att lån inte ska bli en finansiell börda bör du alltid uppskatta din upplåningskapacitet. Snabba lån ges vanligtvis för en kort period och därför bör du försäkra dig om att du kommer att kunna betala tillbaka pengar till kreditgivarna i tid.
 • Gratis konsultation via e-post
  Du får gärna återkomma till oss om du har några frågor eller om du undrar över något gällande ditt val av den ena eller den andra lånevarianten och vi kommer att försöka hjälpa dig.

Har du frågor? Vänligen fyll i det nedan agivna formuläret och skicka in dina frågor till oss:

Kontakta oss

Du får gärna kontakta oss genom att fylla i kontaktformuläret till höger eller via nedanstående e-post.

E-post:
info@123pengar.se