Få snabba lån utan säkerhet på upp till 400 000 kr online!

Vi erbjuder snabba lån utan säkerhet online från 1000 till 400 000 kr för att täcka dina dagliga utgifter. Beslut direkt!


Det billigaste förslaget
 • Lånebelopp
 • Löptid
 • Återbetalningar
 • Avgifter
 • Eff.ränta
 • Rabatter

Hur kan jag få lån?

Först skall du välja lånebelopp och återbetalningstid. Nästa steg är att trycka på den gröna knappen och fortsätta med att fylla i din låneansökan.

Vem kan söka lån?

För att du ska kunna få ett lån på vår hemsida behöver du uppfylla dessa lånevillkor:

 • Du ska vara över 18 år.
 • Du ska vara folkbokförd i Sverige.
 • Du ska klara en sedvanlig kreditprövning.
 • Du ska ha ett personligt bankkonto i en svensk bank.
Vad ska jag göra om jag inte får lånet?

De flesta låneföretagen i vår databas betalar ut lån inom 12-24 timmar. Om du av någon anledning inte uppfyllde kreditföretagets krav, kan du ta nästföljande erbjudande och registrera dig hos ett annat låneföretag.

Samtliga företag som erbjuder snabba lån tillämpar sina egna lånevillkor så om du inte har fått lån från ett låneföretag kan du alltid prova hos ett annat företag.

lån till löptid

För att fortsätta, vänligen fyll i den nedanstående ansökan om lån, ange nödvändiga uppgifter och följ vidare instruktioner.

 • Ansök om lån
 • Vanliga frågor
*Få - Sätt ett kryss om du vill ta del av detta erbjudande.

Ta del av erbjudandena

Vänligen fyll i det korta formuläret för att kunna ta del av ovanstående erbjudande och för att vi ska kunna ta kontakt med dig om det blir nödvändigt. Det ifyllda formuläret är inte en låneansökan och därför blir du inte förpliktigad till någonting med detta formulär.

När du har fyllt i formuläret, vänligen följ vidare instruktioner. När formuläret är ifyllt, vänligen välj en av lånevarianterna och klicka på "Fortsätt".

Genom att sätta ett kryss bekräftar du att du har läst och accepterat hemsidans villkor.

Vanliga frågor

Vad är den effektiva räntan?

Den effektiva räntan beror på dina förutsättningar, summan och villkoren för lånet. Långivaren kommer bekräfta den effektiva räntan för lånet när det erbjuds till dig och du kan sedan bestämma om du vill fortsätta.

Under hur lång tid ska lånet betalas tillbaka?

Villkoren för lånet kommer att variera beroende på hur mycket långivaren erbjuder dig och hur mycket du har råd att betala tillbaka.

Kan jag betala tillbaka lånet tidigare än planerat?

Vänligen kontakta din långivare för vidare information om att betala tillbaka lånet tidigare.

Kommer det göra någon skillnad i min ansökan vad jag ska göra med lånet?

Nej. Du kan ansöka om lån för vilket ändamål som helst, inklusive lösen av dyra lån, bilar, semestrar, bröllop, skönhetsoperationer, husförbättringar eller av andra anledningar.

Hur får jag mina pengar?

Dina pengar överförs direkt till ditt bankkonto efter att du har signerat ditt låneavtal. Det tar vanligtvis 12-24 timmar efter det att du har signerat avtalet.

Hur kan jag kontakta långivaren?

Efter att vi har tagit emot din ansökan kommer du att få information om var du kan hitta långivarnas kontaktinformation, adresser, telefonnummer och så vidare.

Hur lång tid kommer det ta att få ett beslut?

Det tar normalt ett par timmar, men kan ibland ta 12-24 timmar.

Varför frågar ni efter min personliga information?

Framförallt efterfrågar vi din kontaktinformation i fall vi behöver komma i kontakt med dig. Om du vill veta mer om hur vi använder din information, läs vänligen igenom våra villkor.

 • Vi ska bedöma din upplåningsförmåga
  När vi har fått din ansökan om lån kommer vi först att bedöma din upplåningsförmåga samt eventualla risker.
 • Vi hjälper dig spara pengar
  När vi har bedömt din upplåningsförmåga kommer vi att erbjuda dig den billigaste och mest optimala återbetalningsplanen.
 • Låna pengar ansvarsfullt
  För att lån inte ska bli en finansiell börda bör du alltid uppskatta din upplåningskapacitet. Snabba lån ges vanligtvis för en kort period och därför bör du försäkra dig om att du kommer att kunna betala tillbaka pengar till kreditgivarna i tid.
 • Gratis konsultation via e-post
  Du får gärna återkomma till oss om du har några frågor eller om du undrar över något gällande ditt val av den ena eller den andra lånevarianten och vi kommer att försöka hjälpa dig.

Har du frågor? Vänligen fyll i det nedan agivna formuläret och skicka in dina frågor till oss:

Kontakta oss

Du får gärna kontakta oss genom att fylla i kontaktformuläret till höger eller via nedanstående e-post.

E-post:
info@123pengar.se