Vanligen ställda frågor

Kommer jag få den summa pengar jag ber om?

Summan som långivaren kommer att erbjuda dig beror på hur mycket pengar du har råd att återbetala, om du äger ett hus eller om du bor i hyreslägenhet, dina individuella personliga förhållanden, din anställningsstatus och din kredithistoria.

Vad är den effektiva räntan?

Den effektiva räntan beror på dina förutsättningar, summan och villkoren för lånet. Långivaren kommer bekräfta den effektiva räntan för lånet när det erbjuds till dig och du kan sedan bestämma om du vill fortsätta.

Under hur lång tid ska lånet betalas tillbaka?

Villkoren för lånet kommer att variera beroende på hur mycket långivaren erbjuder dig och hur mycket du har råd att betala tillbaka.

Kan jag betala tillbaka lånet tidigare än planerat?

Vänligen kontakta din långivare för vidare information om att betala tillbaka lånet tidigare.

Kommer det göra någon skillnad i min ansökan vad jag ska göra med lånet?

Nej. Du kan ansöka om lån för vilket ändamål som helst, inklusive lösen av dyra lån, bilar, semestrar, bröllop, skönhetsoperationer, husförbättringar eller av andra anledningar.

Hur får jag mina pengar?

Dina pengar överförs direkt till ditt bankkonto efter att du har signerat ditt låneavtal. Det tar vanligtvis 24-48 timmar efter det att du har signerat avtalet.

Hur kan jag kontakta långivaren?

Efter att vi har tagit emot din ansökan kommer du att få information om var du kan hitta långivarnas kontaktinformation, adresser, telefonnummer och så vidare.

Hur lång tid kommer det ta att få ett beslut?

Det tar normalt ett par timmar, men kan ibland ta 12-24 timmar.

Varför frågar ni efter min personliga information?

Framförallt efterfrågar vi din kontaktinformation i fall vi behöver komma i kontakt med dig. Om du vill veta mer om hur vi använder din information, läs vänligen igenom våra villkor.